logo-teami-ajet-compressorOn sale!
17854687_421983591497408_4127462787732305303_o

TEAMI TEH BUNGA ~ NATURAL & MURAH

💜 TEAMI NATURAL FLOWER TEA 💜
bebas BAHAN KIMIA, PEWARNA, PERASA, PENGAWET, TIDAK PROSES, TERBAIK!

Product Description

💜 TEAMI NATURAL FLOWER TEA 💜
bebas BAHAN KIMIA, PEWARNA, PERASA, PENGAWET, TIDAK PROSES, TERBAIK!

1- FRENCH ROSE TEA
ramai kenal dia sebagai ‘Woman flower’ yang sangat kaya vitamin C. Kulit jadi lembut semulajadi! .. ia juga membantu atasi senggugut.. yang teruk yang biasa insyaAllah gone! ramai tak caya sebab benda sedap macam ni boleh lawan senggugut 😂

 


2- BEAUTY SERIES
Selain kulit jadi lembut, burn berkurang, malah jerawat pun beransur-ansur kurang secara natural.. apple flower dalam siri ni memang sangat membantu masalah jerawat Juga..


3- SLIMMING SERIES
cara natural memang ambil masa tapi dibanding produk kimia di luar yang buat anda setakat turun berat sahaja, tapi dengan cara natural, gabungan roselle, apple flower, lemon grass, anda dapat banyak manfaat, detox, kurangkan kesan selulit, atasi sembelit, atasi air berlebihan lagi-lagi tang peha, atasi angin berlebihan.. best kan.. 😉 kalau amalkan ni memang badan rasa lega sangat..

 

4- VITAMIN C SERIES
jangan tak percaya bunga pun kaya vitamin C tau.. vitamin c sangat baik untuk badan, bina sistem imunisasi, kalau sejuk sangat kan boleh selesema kan,  vitamin c boleh cantikkan kulit, dah banyak feedback customer cakap kulit kasar dah lembut lepas amalkan vitamin c series..

 

 

 

Dapatkan TEAMI Perfume Pada Harga Mampu Milik

Beli 1 – RM 25 

Beli 2 – RM 40

Beli 3 – RM 50

Promosi Akan Berakhir Bila-Bila Masa.

SMS / WHATSAPP “TEAMI” KE 0111-888-0889

http://www.wasap.my/0111-888-0889

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “TEAMI TEH BUNGA ~ NATURAL & MURAH”