olicandyOn sale!
OLICANDY

Original OLIcandy Premium Whitening Booster RM45 – Murah, Original

Olicandy Supplement berbentuk tablet yg dirumus dgn bahan2 terbaik yang mmbuatkan kulit anda bersinar sepanjang hari. Olicandy menjadikan kulit licin, cerah serta sentiasa nampak glowing & bertenaga. Peranan OliCandy berfungsi untuk fokus pada kecantikan dan juga kesihatan kulit dari dalam.

 

SMS / WHATSAPP “OLI” KE 0111-888-0889

SKU: OLIcandy Category: Tags: ,

Product Description

a07a13de-17e0-4bca-9c79-5eb5829ce6d3

COMEL.MY KINI DIBUKA! DAPATKAN PRODUK KECANTIKAN & KESIHATAN DENGAN HARGA TERENDAH!

12804735_1286366328043884_7703088161087115586_n

Korang dah cuba Olicandy? So, macam mana? Mesti dah tahu hasilnya yang BEST kan?
Nak tau? Olicandy ada keluaran terbaru.

 

Olicandy Premium

5X KUASA PENCERAHAN!!

Meh kita kunyah olicandy premium!! Limited edition, limited tau!
Kuantiti limited , Kualiti terbaik
Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.
Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C

olicandy

Olicandy

Supplement berbentuk tablet yang dirumus dgn bahan2 terbaik yang mmbuatkan kulit anda bersinar sepanjang hari. Olicandy menjadikan kulit licin, cerah serta sentiasa nampak glowing & bertenaga. Peranan OliCandy berfungsi untuk fokus pada kecantikan dan juga kesihatan kulit dari dalam.

 

Harga asal OLIcandy Premium adalah RM59.00. TETAPI hari ini cuma berharga RM45.00!

Harga asal OLIcandy Normal adalah RM55.00. TETAPI hari ini cuma berharga RM40.00!

tempah sekarang

DAPATKAN OLICANDY DARI COMEL.MY SEKARANG!!!

MURAH, ORIGINAL & PANTAS

SMS / WHATSAPP “OLI” KE 0111-888-0889

17457458-Vector-original-stamp-Stock-Vector-logo

DIJAMIN ORIGINAL.

JIKA ANDA DAPAT MEMBUKTIKAN BARANGAN YANG ANDA BELI DARI KAMI ADALAH TIRUAN, KAMI AKAN PULANGKAN WANG ANDA BESERTA WANG TAMBAHAN!

testimoni-olicandy-5

Perbezaan OliCandy & Supplement lain

1. OliCandy supplement pertama di Malaysia yg menggunakan inovasi TERKINI pencerahan kulit melalui ekstrak OLIVE LEAF (daun pokok zaitun).

Kajian membuktikan Olive Leaf mengandungi Polifenol yang sangat tinggi yang membantu pencerahan tona kulit serta menghilangkan tanda penuaan dengan efektif.

Olive Leaf juga kaya antioksidan, antibakteria, antikanser serta mengandungi pelbagai zat aktif lain yang amat berguna dalam menurunkan kadar gula juga menstabilkan tekanan darah, mempercepatkan pembakaran lemak badan, menyihatkan jantung, mencegah risiko penyakit kronik, saraf dan stroke.

Olive Leaf juga merangsang penghasilan glutatione dalam badan secara semulajadi, maka kesan pencerahan adalah lebih cepat dan tinggi berbanding dengan pengambilan gluta secara oral.

2. OliCandy mengandungi Bovine Collagen..

Sangat sesuai diambil oleh mereka yg mempunyai alahan kepada Marine Collagen & Seafood.

Ia membantu membaik pulih tekstur kulit, menganjal dan menegangkan kulit.

3. OliCandy juga Mengandungi  Astaxanthin 

Astaxanthin akan memastikan nutrisi hebat untuk badan.

500 x kuasa dari vitamin E dan C

10 x kuasa dari beta-carotene

10 x kuasa dari lutein

Paling mudah diserap ke dalam badan berbanding antioksidan lain.

Membaiki dan memelihara dna sel yang rosak, meningkatkan imuniti dan menguatkan / melindungi sel2 badan.

4.  OliCandy mengandungi L-Lysine 

Untuk proses membaiki dan pembiakan sel-sel badan dan untuk membentuk antibodi, enzim dan hormon.

Ia juga berperanan memelihara otot-otot dan tisu-tisu badan, merawat keletihan, hepatitis dan HIV.

olicandy, gebu

Keistimewaan OliCandy

Perubahan tona kulit berganda lebih cerah

Kulit lebih gebu, lembap dan tegang

Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari

Menyekat pembentukan jerawat dan 

merawat masalah jerawat yang serius

Membantu Menghilangkan parut dengan 

lebih berkesan dan effective

Memudarkan dark spot di seluruh badan

Merangsangkan menghasilkan glutatione 

dalam badan secara semulajadi iaitu dari 

daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.

Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.

Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan

Meningkatkan sistem imunisasi

Membuang toksin dan membersihkan darah kotor

Memulihkan sakit sendi dan otot

Memberi kecergasan badan sepanjang hari

Kandungan antioksidan yang tinggi mampu 

mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

 

 

Keistimewaan OliCandy Juga

Mencerah kulit

Melembap & Menyinarkan kulit

Menganjalkan kulit

Memudarkan parut jerawat

Anti-penuaan

Membaikpulih sel kulit

Cara Pengambilan OliCandy 

OLICANDY CARA

Boleh diambil bila2 masa, 

terbaik semasa perut kosong

Amal 1-2 biji sehari

Jarakkan 4 jam sekira nya minum minuman berkafein

Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari

 

DAPATKAN OLICANDY DARI COMEL.MY SEKARANG!!!

MURAH, ORIGINAL & PANTAS

SMS / WHATSAPP “OLI” KE 0111-888-0889

24 JAM

 

Soalan Lazim Mengenai OliCandy

1.Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?

 

Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.

 

2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?

Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.

 

3.Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?

Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

 

4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?

Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

 

5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?

Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

 

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?

Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

 

7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?

Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

OLICANDY KKM

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?

Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.

Testimoni OliCandy

testimoni oilcandy 2

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

olicandy testimoni

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

testimoni olicandy

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

OLICANDY TESTIMONI 2

OLICANDY TESTIMONI 1

OLICANDY TESTIMONI

OLICANDY KKM

DISCLAIMER : INDIVIDUAL RESULTS MAY VARY

Harga Pasaran

RM90.00

Harga Promosi Sekarang

RM45.00 

POS LAJU COMEL 1

POS LAJU ~ S/M ( RM 6.00 ) SABAH SARAWAK ( RM 7.00 ) 

wait-bawah-

DAPATKAN OLICANDY DARI COMEL.MY SEKARANG!!!

MURAH, ORIGINAL & PANTAS

SMS / WHATSAPP “OLI” KE 0111-888-0889

24 JAM

CARA MEMBUAT TEMPAHAN

LANGKAH 1 – 

SILA BUAT PEMBAYARAN PADA  AKAUN DI BAWAH :

maybank2u

MAYBANK    :   1012 5313 3208

ATAS NAMA :   ZALIFAH BINTI MAT DALI

LANGKAH  2 – 

SILA SMS KEPADA SAYA DENGAN FORMAT SEPERTI BERIKUT KE

0111-888-0889

NAMA :

PRODUK :

KUANTITI :

ALAMAT :

TARIKH & MASA BAYARAN :

JUMLAH PEMBAYARAN :

PERHATIAN: Jangan bimbang, anda berurusan dengan syarikat yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan selamat sampai ke tempat anda. Jika anda di kawasan PASIR GUDANG & JOHOR BAHRU kami boleh hantar terus kepada anda!

POS LAJU COMEL

 

 

Additional Information

Color

Blue, Black

Size

L, M

brands

Calvin Klein, Diesel, Polo, Tommy Hilfiger, Versace

1 review for Original OLIcandy Premium Whitening Booster RM45 – Murah, Original

  1. 5 out of 5

    :

    Aliquam fringilla euismod risus ac bibendum. Sed sit amet sem varius ante feugiat lacinia. Nunc ipsum nulla, vulputate ut venenatis vitae, malesuada ut mi. Quisque iaculis, dui congue placerat pretium, augue erat accumsan lacus

Add a review